Önemli Bilgiler

Teklif Sistemi

Satıcı, son teklifi 2 gün içinde onaylanabilir ya da reddedebilir.

Satıcı son teklifi onayladığında satış işlemi başlar ve alıcıya satın alma sürecini tamamlaması için bilgilendirme mesajı gönderilir.

Teklifi onaylanan alıcı en geç 2 gün içinde hizmet bedelini ödemelidir.

Teklifler bağlayıcıdır. Teklif onaylandığında alıcının son verdiği teklif üzerinden satın alma zorunluluğu doğar. Geçerli sebep olmadan satıştan vazgeçilmesi halinde cayma bedeli ödenmelidir.

Ödeme

Alıcı, teklifi onaylandığında ya da Hemen AL ile satışı başlattığında önce hizmet bedelini ödemelidir. Hizmet bedeli satış fiyatına göre belirlenir.

Hizmet bedeli ödendikten sonra satıcı proforma fatura (Ön Fatura) düzenler. Proforma faturada vergiler dahil toplam tutar gösterilir.

Proforma faturası düzenlendikten sonra alıcı 2 gün içinde satış bedelini ödemelidir. Ödeme tamamlandıktan sonra satıcı fatura düzenler ve teslimat aşamasına geçilir.

Ödemeler banka havalesi veya kredi kartı ile yapılabilir.

Bu aracın satışı Hollanda vergi kanunlarına tabidir.

Teslimat

Alıcı, ödemelerin ardından satıcı ile iletişime geçerek teslimat ve nakliye İşlemlerini planlamalıdır.

Satış faturası kesildikten sonra alıcının teslimat için 10 gün süresi vardır. Bu sürenin uzaması halinde satıcı depolama maliyetleriyle karşılaşabileceği için masraflarını alıcıdan talep edebilir.

Alıcılar teslimat sırasında ismakinesi.com’un verdiği nakliye formunu mutlaka yanlarında bulundurmalıdır. Satıcıya nakliye faturası verilerek iş makinesi teslim alınmalıdır.

Nakliye için gereken ekipman ücretleri, gümrük işlemleri ve gümrük mevzuatlarından doğan masraflar alıcının sorumluluğundadır.

1997 Still R20-16

Gelderland / Hollanda

8696
7790
7DF*****
€ 2,850
€ 4,750

Maximum lift capacity : 3,527 lbs , Maximum lift height : 132 inches , Free lift : 59.1 inches , Overall Lowered Height : 83.9 inches , Lift mast : Duplex / free lift , Fork length : 47.2 inches , Battery capacity : 750 Ah , Attachments : Sideshifts , Additional information : Still electric forklift , 1600kg lifting capacity , 330cm lifting height , Side shift , Free-lift , Work lights , Including battery charger

Benzer İlanlar
© 2022 ismakinesi.com